en

La Carihuela

Appartementencomplex Carihuela Playa Sol ligt in de unieke wijk La Carihuela, het originele visserskwartier van Torremolinos, midden aan de Costa del Sol.

Op slechts honderd meter lopen bent u aan de befaamde Paseo Marítimo met het sfeervolle strand, waar u gezellige Nederlandse, Spaanse en diverse andere nationaliteiten restaurants en bars voor het uitkiezen hebt. Van Tapas tot luxe dineren: in La Carihuela kan het!

In de pittoreske straatjes en op de pleintjes kunt u gezellig winkelen en genieten. De wandelboulevard van La Carihuela brengt u makkelijk naar het centrum van Torremolinos voor meer winkel- en uitgaanplezier of bij de haven van Benalmádena, waar de mooiste jachten te bewonderen zijn.

Alles heeft u direct bij de hand: meerdere supermarkten, een bushalte... en natuurlijk volop zon. Het treinstation op loopafstand, waar de trein u binnen 15 minuten naar het vliegveld brengt en in minder dan 30 minuten naar Málaga, de geboorteplaats van Picasso.

Fuengirola met de befaamde dinsdagmarkt, Puerto Banús en Marbella met luxe winkels en uitgaansgelegenheden zijn simpel te bereiken. Bovendien zit u aan de Costa del Golf en heeft u een ruime keus uit prachtige golfbanen.Playa Sol  |  Appartementen  |  Receptie  |  Contact  |  Carihuela
Copyright © Carihuela Playa Sol 2008-2014 • Hosting & Design: WebSight Design